Onze werkwijze - TOP-DESIGN - WordPress websites -

Onze werkwijze

Ons vertrekpunt is altijd de vraag van u, de klant. Is die niet direct helder, dan maken we ‘m helder. Samen met u als opdrachtgever. Deze dialoog over wensen en ideeën is één van de meest inspirerende onderdelen van vormgeving. Dáár wordt het fundament gelegd voor succesvolle uitingen. Bepaalt u als klant het doel, de weg ernaartoe ontwikkelen we samen. Van grof naar fijn. Eerst een schetsontwerp. Vervolgens inzoomen. Behalve het grafisch ontwerp verzorgt TOP-DESIGN desgewenst ook de productie van drukwerk. Ook daarbij staat oog voor detail centraal. TOP-DESIGN ontwerpt alle soorten grafische uitingen. Brochures, huisstijlen en nieuwsbrieven, maar ook websites en jaarverslagen. TOP-DESIGN brengt de boodschap van u, de klant, effectief over op de doelgroep. Met een scherp oog voor details!

Altijd op zoek naar de perfecte vorm!
Een perfecte vorm|vormgeving heeft alles te maken met de juiste hoeveelheid harmonie en spanning. Heeft een vorm te weinig spanning dan wordt hij alledaags. Heeft een vorm teveel spanning dan wordt de toeschouwer onrustig en kijkt weg. De perfecte vorm bevat veel harmonie en precies genoeg spanning. Deze spanning moet niet regelmatig verdeeld zijn maar zich concentreren tot een ‘designmoment’. Als je dit moment weg haalt uit een ontwerp, stort de schoonheid van de vorm in! Meestal is in een goed ontwerp|vorm het ‘designmoment’ aan te wijzen. Het oog wordt automatisch getrokken naar een goede vorm. Het geeft je een gevoel van blijdschap en begeerte. Dit gevoel zult u zeker ervaren als u uw eigen logo door ons vormgegeven ziet. Wij dagen u uit! Neem gerust eens contact met ons op!

Altijd op zoek naar de perfecte kleur!
Behalve dat kleuren sterk symbolisch zijn, hebben kleuren ook invloed op de emotie van mensen. Mensen in een hoofdzakelijk groene omgeving zullen tot rust komen. Een rode kleur geeft adrenaline! Zo heeft elke kleur bewust of onbewust zijn uitstraling. De combinatie van de juiste hoeveelheid kleur in samenwerking met de juiste gradatie van de kleur geeft een perfecte harmonie. Ieder ontwerp heeft op die manier zijn eigen unieke identiteit en niet alleen omdat er een naam, of letter bijstaat maar ook door het gevoel wat het uitstraalt.